blackbastard.jpg

VOORGERECHTEN

Huisgerookte zalm  

met roomkaas en rode uitjes, krokant filodeeg, gefrituurde kappertjes en citroenparels   9,50

                                                               

Goat cheese  

op twee manieren bereid, geserveerd op een salade met walnoten, dadels en honing   9,50

                                                                        

Mousse van eendenlever

gekarameliseerd met rietsuiker en geserveerd met toast en een compote van pruimen en armagnac   11,75

 

Gefileerde spareribs 

op een krokante bodem met creme fraiche, komkommer, sesam, limoen en ketjapsaus   8,75                                             

                     

Tartaar van ossenworst

tartaar van lichtgerookte ossenworst met en creme van piccalilly, augurk en kruiden-knoflooktoast   9,50

         

Romige preisoep  

met rivierkreeftjes en verse kruiden   6,75

 

Pure Me@t 

dungesneden ossenhaas van het Waards rund met sud 'n sol tomaatjes, spekjes, Pecorino kaas en honingmosterd saus  Medium   10,50   XXLarge   17,50                                          

 

Harry's classics

 

To Meat Burger

met cheddarkaas, pulled pork, spek en uitjes op een Italiaanse bol met ijsbergsla en augurk   11,50

met frites en huisgemaakte mayonaise  3,25 extra

 

Spareribs 

met zoet pittige marinade, sesam en limoen, geserveerd met zachte knoflook- en chilisaus   13,50

met frites en huisgemaakte mayonaise  3,25 extra

 

 

Sate  

overheerlijke spiesjes van gemarineerde kippendijen met onze welbekende satesaus    12,50

met frites en huisgemaakte mayonaise   3,25 extra

 

HOOFDGERECHTEN

Tournedos

van het Waards rund (200 gram) met saus van gerookte zwarte knoflook    22,50

 

Tamme eendenborst 

met krokante nuggets van kippendijen en pepersaus  18,50

 

 

Gemarineerde kabeljauwfilet 

in de oven bereid, geserveerd met kreeftensaus   17,75

 

Verse zalmfilet

met zeewierkruiden en amandelen, geserveerd met hollandaise saus   17,75

 

Rode paprika

gevuld met paddenstoelen, groene asperges en artisjokken, gegratineerd met oude kaas   17,75

 

To Meat specials

 

Dry Aged Cote de Boeuf 

robuust vleesgerecht voor 2 personen, met een vetlaag aan de buitenkant en een duidelijke vetmarmering in het vlees. Onze Cote de Boeuf wordt aan het bot bereid. Geserveerd met  kruidenboter en bereid op de BB (700 gram)   58,50

 

Dry Aged Waardse Rib eye  

ovaal van vorm, met veel en duidelijke vetmarmering. Het vlees is iets malser dan dat van de entrecote omdat het deel van de rug (waar de rib eye zich bevindt) relatief iets minder gespierd is. Geserveerd met kruidenboter en bereid op de BB (250 gram)   24,50

 

Bovenstaande gerechten serveren wij met verse groenten van het seizoen, bijpassend aardappelgarnituur en huisgemaakte mayonaise.

Wenst U uw gerecht niet van de BB, laat het ons weten.

 

 

 

 NAGERECHTEN

Coupe cerise  

kersen roomijs met amarenen,                                          slagroom en chocolade parels   7,75

   

Bavarois

luchtige bavarois van karnemelk en vanille met een compote van roodfruit en frambozensorbetijs   8,25

 

Just Chocolate  

vanille ijs, bedekt met witte chocolade en warme chocoladesaus   8,25

 

Kaas  

assortiment van 4 soorten kaas met een chutney van vijgen, balsamico siroop en matzes   8,50